logo-fc-sabine-114

Thuiszorg en thuisverpleging

Als u hulpbehoevend bent, bent u afhankelijk van uw zorgverlener. Wat is er dan fijner dan verpleegkundige zorg te ontvangen in uw eigen vertrouwde omgeving? Care at home | Sabine Thuisverpleging biedt u deze service. Thuisverpleging kan een ingrijpende verandering zijn. Daarom bieden wij u persoonlijke aandacht en uitstekende hulpverlening in uw eigen woning. Zo kunnen we de thuiszorg precies afstemmen op uw hulpvraag en uw levenskwaliteit verhogen. Uiteraard kunt u altijd rekenen op hoge discretie.

Wij bieden thuisverpleging in de regio Kinrooi, Maaseik, Dilsen-Stokkem en deelgemeenten. Wij bieden dagelijkse thuiszorg op basis van een persoonlijk zorgplan. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit van zorg en de persoonlijke aandacht die uw situatie vereist.

Care at home | Sabine Thuisverpleging bestaat uit een team van gekwalificeerde verpleegkundigen. We bieden verpleegkundige zorg en thuishulp en zijn gespecialiseerd in wondzorg, diabetes, palliatieve zorg en stomazorg. Hierbij werken we samen met artsen, verpleegkundigen en specialisten. Ook beschikken we over een netwerk van hulpverleners zoals sociaal verpleegkundigen en diëtisten.

Bekijk voor welke zorg u bij ons terecht kunt

 

icon-phone
0486 63 51 61
icon-email